Betalen

Betaalmogelijkheden 

Bij ZOOBY.nl heb je diverse betaalmogelijkheden tot je beschikking. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW. Tijdens het afrekenen van de producten in je winkelwagen kun je een keuze maken uit een van de onderstaande betaalmethoden.

iDeal

Maak gebruik van de vertrouwde online betaalomgeving van je bank om je betaling te voltooien.

Visa & MasterCard 

Het bedrag wordt gereserveerd op je creditcard en afgeschreven zodra je bestelling bevestigd is.

Wanneer je met een creditcard betaalt, zullen we je vragen de 3d Secure Code in te voeren. Als je nog geen 3d Secure Code hebt, wordt je automatisch doorverwezen naar de website van je creditcardmaatschappij, zodat je een code aan kan maken.

PayPal

Door gebruik te maken van PayPal kun je op een veilige en snelle manier je online aankopen betalen, zonder daarbij je persoonlijke gegevens te delen.

Achteraf betalen

Betaal binnen 30 dagen na levering van je bestelling. Binnen 1 week na levering ontvang je per e-mail je factuur van Klarna. Vervolgens heb je 30 dagen de tijd om het bedrag aan Klarna te voldoen via iDeal of bankoverschrijving. Klarna heeft een eigen acceptatiebeleid waar wij geen invloed op hebben. Indien je Klarna betaling niet geaccepteerd wordt en je inzicht wil in de reden daarvan, dan kan je rechtstreeks contact opnemen met Klarna via klarna.nl. Lees ook de algemene voorwaarden van Klarna & het privacybeleid voor achteraf betalen.

Terugbetaling

Om mogelijke fraude te minimaliseren, wordt het bedrag altijd gerestitueerd via hetzelfde online betaalmiddel dat oorspronkelijk is gebruikt.

Indien je hebt gekozen voor achteraf betalen via Klarna, zal de terugbetaling of verrekening van de nog openstaande factuur ook via Klarna plaatsvinden. In het geval van betaling met een cadeau- of tegoedkaart, zal het bedrag ook worden teruggestort op een tegoedkaart.